Wie is Stefaan?

Stefaan Notebaert

Ik ben Stefaan Notebaert en woon in Knesselare (Aalter). Reeds vele jaren ben ik leerkracht Frans, Engels, Nederlands en Geschiedenis. Mijn studies heb ik volbracht aan de associatie universiteit Gent.

Via mijn zelfstandig bijberoep wil ik graag studenten, leerlingen, volwassenen, zelfstandigen en particulieren helpen met individuele lessen en gepersonaliseerde cursussen.

Ik heb jaren besteed aan het leren en vaststellen van mijn doelen om me te helpen mijn droom en levensstijl te verwezenlijken. En ik wil hetzelfde voor jou.

Kom meer over mij te weten

Even voorstellen

Hoi allemaal.

Ik ben sedert 23 jaar verbonden aan een middelbare school als leerkracht Engels en Frans. Lesgeven is mijn DNA en mijn passie, zo simpel is het.

Afgestudeerd in 1982 als leerkracht Nederlands, Engels en Geschiedenis en later nog eens in 2009 als docent Frans.

Program Image

Er volgden nog verschillende taalstages in het buitenland en regelmatig zijn er opfrissingen. Zo kan ik me baseren op jarenlange ervaring en expertise. Daarnaast nam ik deel aan verschillende cursussen betreffende coaching, faalangsttrainerschap, omgaan met autisme (ASS), ODD, ADHD, DCD . De universiteit van het leven heeft me geboetseerd met levenswijsheid, humor, empathie en relativeringsvermogen.

Toen ik meer tijd kreeg in mijn leven vroeg ik me af indien er een behoefte  zou zijn aan privélessen Frans/Engels en/of studiebegeleiding. Jawel, dat bleek zo te zijn !

In 2012 richtte ik bij mij thuis hier in Knesselare bij Aalter, het bedrijfje Stefaan Notebaert Teaching & Coaching op. Na een vrij bescheiden start in een vrijgekomen slaapkamer, liet ik een leuke bedrijfsruimte bouwen achter mijn huis zodat ik de klanten comfortabel en professioneel kan ontvangen.

Ondertussen is mijn geesteskindje uitgegroeid tot wat het nu is : kwaliteitslessen op maat met een persoonlijke en warm menselijke, geduldige aanpak en ook een trouw cliënteel dat veelal met mond- aan mondreclame steeds nieuwe klanten genereert. De vele reviews kan je hier gerust nalezen.

Een grip uit onze tevreden klanten

Motiverende bijlessen met humor gebracht

Om onze dochter voor te bereiden op een middelbare school vervolgopleiding in België is zij gestart met bijlessen Frans bij Stefaan...

- Mireille
Lees meer
Bedankt

Gisteren hebben we de resultaten mogen ontvangen van Andro zijn examens. Het is Andro gelukt om 75% te halen voor Frans (en 77% overall)....

- Jo De Jaeger, vader van Andro, 3 ASO, jun
Lees meer
Bedankt Stefaan

Elena is geslaagd voor haar Frans met 66 procent. Ervoor haalde ze geen 50 procent. Ik ben supertrots op mijn dochter. En jij bedankt,...

- Vicky Termont, Aalter, mama van Elena De Smet 1 ASO,.
Lees meer

Sterke punten

Voordelen

VOLLEDIG FISCAAL AFTREKBAAR

OP MAAT VAN JOUW NODEN

FLEXIBEL UURROOSTER

FACE-TO-FACE

HOOG RENDEMENT

werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Welke voordelen bied ik je.
1
Kennismaking

Bij leerlingen en studenten ga ik altijd uit van jouw specifieke behoeften. We zien elkaar minimum 1 uur per week, zo kunnen we iets waardevols uitbouwen. Meer uren is natuurlijk ook mogelijk. Voor zelfstandigen werk ik een unieke cursus uit die 100 % inspeelt op je vakgebied. Ik kom eventueel naar uw bedrijf indien er meerdere mensen lessen volgen gedurende een minimum van 3 uren en dit via een flexibel uurrooster in samenspraak, zodat er van tijdverlies geen sprake is. Indien u liever de lessen online volgt, kan dit ook. Zo kan u kostbare tijd winnen. We plannen dit vooraf in. Jezelf bijscholen is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar.

2
Opstellen van doelstellingen

Samen met jou analyseren we de situatie en luister ik aandachtig naar je wensen en noden. Alle aandacht gaat uit naar jou, dit in tegenstelling tot groepslessen, waar de praktijk van de lesgever moet gedeeld worden. Hier spreken we over face-to-face onderwijs, louter individueel en persoonlijk.

3
Opvolging

We werken steeds met positieve feedback, zodat we heel gericht kunnen handelen. Ik ben veeleer je persoonlijke coach, dan een klassieke leraar voor de klas.

Join the club

Help mij

Neem hieronder contact met Stefaan op om samen
uw doelstellingen te bereiken

Hulp nodig?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    × Hallo! Hoe kunnen wij u helpen?