Studiebegeleiding / coaching

Gespecialiseerde hulp bij (her)examens, zowel theoretisch als methodisch. Heel graag begeleid ik leerlingen en studenten bij het studeren voor hun proefwerken en het voorbereiden van (her)examens.

Soms lukt het niet altijd even goed om je schooltaken in te plannen en lijkt het allemaal een onoverkomelijke berg werk waar je niet goed van wordt ? Waarom moet ik dat allemaal leren, wat is het doel van al die vakken en taken ? Stel ik het dan maar allemaal zo veel mogelijk uit  met de gekende spijtige gevolgen? Hoe studeer ik het meest efficiënt ? Hoe plan ik de nodige rust in ? Hoe hou ik me aan de opgemaakte planning en verlies ik de moed niet ? Hoe realiseer ik alle werk en hoe ga ik om met deadlines, examens en stress ?

Mijn jarenlange ervaring leerde me dat dit vaak kernvragen en issues zijn bij leerlingen en studenten. Niet abnormaal, want studies zijn steeds complexer geworden doorheen de tijd, steeds veeleisender, uitgebreider.

We gaan ervoor rustig zitten, we werken samen aan oplossingen. Ik geef je op een positieve en humoristische wijze de nodige tips and tricks en zo boek je winst.  Dat geeft je energie om verder te doen en vooral niet op te geven. Je diploma komt in zicht !

Je bent van harte welkom bij Stefaan Notebaert Teaching & Coaching !

× Hallo! Hoe kunnen wij u helpen?