Het is fantastisch.

Hanne Mattheeuws, laatste jaar ASO, Ruiselede

Engels is reeds van in het begin, toen het een vak werd op school, een struikelblok voor mij geweest.

Tot en met het vijfde middelbaar heb ik er mij keer voor keer doorgesparteld voor Engels, maar naar mate ik ouder werd, realiseerde ik mij dat Engels een zeer essentiële taal is en ik die dus perfect moet beheersen. Dit ook met perspectief naar later toe.

Uiteindelijk heb ik besloten om hulp in te schakelen en kwam ik via een vriendin bij Stefaan terecht.

Hij staat mij tot op vandaag nog steeds bij op een zeer professionele, maar tegelijkertijd humoristische manier. Zoals hij het altijd zegt nadat hij een mopje heeft gemaakt: ‘Met humor is het zo veel gemakkelijker om een taal te leren.’ en na al die lessen geef ik hem volledig gelijk.

Ik vind het ook fantastisch om met hem te praten over zeer uiteenlopende topics, want hij weet over alles wel iets interessants te vertellen!

Mijn doel is om op het einde van het zesde middelbaar, een mooi resultaat te hebben voor Engels.

Ik ben ervan overtuigd dat dit zal lukken met zo’n topcoach als Stefaan.

Share
× Hallo! Hoe kunnen wij u helpen?